Hemma igen!

Hejhej!
Nu är jag hemma från Sthlm, förminskar bilder till bloggstorlek imorn, så att ni får se vad vi hade för oss. Bjuder på en photoshopad bild så länge! :)

Städstress

Hejhej!
Fotade igår i mormors blomstrande trädgård, men hinner inte ladda upp bilderna idag, måste städaaa! :c Så jag bjuder på ännu en förminskad, photoshopad sak :D
Älskar att bilderna blir så härligt gigantiska nuförtiden! <3
 
Föresten, vill ni se fler av mina bilder "on the go"? Följ @Obsession på streamzoo! Det är som instagram, men jag kan ha det på min Xperia x10 mini :)
 
Kram! <3

Rubrik saknas

Jag har inte fotat nåt än så det får bli en till bild ur photoshop mappen :D

 
Kram! :)

Inget fotograferat idag :c

Idag har jag varit hos kompisar, så det blev tyvärr inget fotat idag. Istället bjuder jag på ännu en bild ur min "Photoshopade-Bilder-Som-Kommer-Med-I-Snabbinläggen" mapp!Kram!

Ännu ett snabbinlägg!

Tihi, eftersom jag älskar funktionen att man kan göra sk. snabbinlägg på nya blogg.se, så gör jag det igen! :D
Idag har jag sett på film, eftersom vi kan hyra från ViaPlay hyrbutikssaken nu :) Hyrde filmen "Hör upp, blindstyre!" (på engelska heter den "See no evil, hear no evil") och den var superrolig! x)

Om en timme ska vi på middag hos grannarna, så jag hinner inte ta en bild från kameran, förminska den och lägga upp den. Så då får ni en till bild som jag och pappa har trixat med i photoshop och som finns redo att lägga upp.

Kram!

Snabbis!

Tjeeenis! Eller nåt...
Skriver ett litet inlägg innan jag går upp till bussen, ska möta mormor i stan och gå till kursen i italienska!
Bjuder på en bild som jag har trixat med i photoshop (JA, jag har faktiskt lärt mig lite photoshop nu!). Mer sådana bilder kommer när jag orkar! :D

Kram!

Oh, förresten! Jag har anmält mig till att få prova NYA blogg.se! Det är därför bilden är så stor, och det tog MAX fem sekunder att ladda upp den till inlägget.

Blogg.se ville att jag skulle lämna feedback, så VARSÅGOD! Skulle ha skrivit det i feedbackfältet, men skriver det här på en gång istället ;)

Skolavslutning! Sitter i bilen på väg mot ...

mms_img36248 (MMS)

Skolavslutning! Sitter i bilen på väg mot skolan, idag blir det sommarlov! Visar en bild på mina naglar (och tre till synes korvuga fingrar, men det är de egentligen inte! :D) och mönstret på min klänning :) Hare bäst, sommriga häst! Usch, jag måste bli bättre på att säga hejdå. Nu går jag rakt på sak. Adjö.

Måste jag börja sova med solglasögon? För ...

mms_img60342 (MMS)

Måste jag börja sova med solglasögon? För när det är så här ljust går det ju inte att sova! Jag vill ju vara pigg och ha god tid på mig att fixa mig imorn på skolavslutningen, och så blir det så här?! Nej, det här går inte. Solglasögon eller kudden i ansiktet, för inga rullgardiner har jag! Hoppas ni kan sova iallafall, kram!

Cykel i kvällssolen!

Hejhej! Igår var min lillasyster ute och cyklade och jag passade på att fota lite. :)
Syster cyklar!
Syster cyklar!
Syster cyklar!
Själv är jag mest nöjd med den mittersta, vilken tycker du är finast? :) Jag använde inställningen "Barn", som gör färger klarare och hudtoner mjukare. :)
Kram!

Sitter på bussen och ler som ett fån, har ...

mms_img51006 (MMS)

Sitter på bussen och ler som ett fån, har ingen aning om varför. Vem blir glad av att ha en rökstinkande tant berdvid sig, liksom? Oj, hoppas att hon inte är en sån där person som tjuvkikar när folk smsar och såg det där.... Rätt åt henne isåfall! Tillbaka till ämnet, jag tror att jag flinar för att jag har mina skitcoola hörlurar idag och bara vet att alla dreglat inombords (nej vänta, usch?!) för att de vill ha dem! Nu ska jag återgå till mitt flinande och musikslyssnande. Ha det bäst, ekologiskt odlade häst! Eller nåt sånt...

Luriga lurar!

Var precis inne på claraslife.devote.se, och såg att hon hade fixat sina hörlurar. Hon förklarade lite hur man skulle göra poch jag sökte lite på nätet, sen gjorde jag det själv!
Gjorde en tutorial för hur man gör, JAG har tagit bilderna och gjort collaget i pizap, tro inget annat nu. :D
Ha det bra!

Smyckescollage!

Fick ett tråkanfall och bestämde mig för att göra ett collage at det jag fotade igår. ;D Wat do jo fink? ;)
Fotade smycken den 31/5 och gjorde ett collage den 1/6 2012
Fotade smycken x)
Tema gjort av Mimmi Thorneus