Hejsan! Sitter på bussen på väg hem från s...

mms_img21485 (MMS)

Hejsan! Sitter på bussen på väg hem från skolan, och eftersom jag vet hur man MMSbloggar så gör jag det! På bilden ser ni vad jag ritade på skolan idag. Lyssnade på låten som texten är tagen ur idag innan skolan och har haft den på hjärnan hela dagen! Vet du vilken låt det är? Kommentera svaret och skriv din bloggadress i det där fältet där du skriver en hemsida så kanske just du blir länkad i nästa inlägg! :D Nu ska jag fortsätta tråka med min kompis på bussen, Taco hej!

Hejhej! Lärde mig nyss att MMS blogga, så ...

mms_img46883 (MMS)

Hejhej! Lärde mig nyss att MMS blogga, så nu gör jag det! Vad tycker ni om collaget? Eftersom jag glömde säga det så kan jag ju berätta nu att bilderna är ihopsatta i picmonkey och texten är tillagd i pizap ;D Nu vet jag inte mer vad jag ska skriva, det här inlägget blir ju ganska meningslöst annars! Sååå, vad tycker ni om att Loreen vann ESC? :D Taco hej!

Collage maj 2012

Har inte lagt upp så mycket i maj (inget alls faktiskt xD) pga. skolarbete, så nu får ni se det bästa jag har fotat på min lediga tid! :D
Collage Maj 2012!
Bilden på det gröna bladet med ljuset bakifrån är tagen med mellanringar och stativ, den enda skarpa bilden jag lyckades ta innan batteriet tog slut. x)
Kommentera om du har frågor om mig, bloggen, fotografering eller vad som helst! Svarar i en kommentar eller i ett inlägg framöver om det blir många frågor :D

Foto i solen!

Hej!
Skulle fota med mitt stativ och mellanringarna idag när det är så soligt och fint! Här är en bild på det btw ;D
Men när jag hade hittat ett motiv och bra skärpa osv osv, sa kameran så här: :C
Inget batteri =(
Laddar batteriet nu, så det blir väl en del bilder senare idag eller imorn! :D
Tema gjort av Mimmi Thorneus